Medarbejderudvikling er en bonus for både virksomhed og ansatte

En virksomhed er kun så god, som medarbejderne gør den. Derfor er et vigtigt parameter i enhver udvikling af en moderne virksomhed at få medarbejderne til at præstere bedre, mere præcist og mere effektivt. Medarbejderudvikling er kort sagt vejen til større succes for din virksomhed. Ved hjælp af målrettet medarbejderudvikling kan du sikre din virksomhed større overskud, mere innovativ kraft eller en højere grad af produktivitet, alt efter hvilket indsatsområde du prioriterer højest.Medarbejderudvikling

Training Gallery tilbyder målrettet medarbejderudvikling, som afspejler sig direkte på dine prioriterede indsatsområder. Vi tror på, at det er den enkelte medarbejders trivsel, glæde ved arbejdet og personlige adfærd, som i sidste ende er udslagsgivende for virksomhedens bundlinie. Derfor er et af de områder, hvor Training Gallery har lagt et stort arbejde i at udvikle redskaber og værktøjer, netop medarbejderudvikling.

Vores kurser i medarbejderudvikling omfatter eksempelvis:

  • Udvikling af selvstyrende grupper
  • Udvikling af professionelle salgs- og serviceholdninger
  • Professionel kommunikation og feedback
  • Effektiv reklamationsbehandling

Fokuspunktet for kurserne er medarbejderne på din virksomhed, som gennem praktiske øvelser, teori og eventuel opfølgning får et bedre indblik i den måde, de håndterer problemer og udfordringer i hverdagen.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et kursus i medarbejderudvikling er noget for dig og din virksomhed, eller du blot vil have en uforpligtende samtale om medarbejderudvikling og optimering af din virksomheds evne til at performe, kan du kontakte os på 70 23 77 78 eller pr. e-mail info@traininggallery.dk.

Training Gallery er specialister i medarbejderudvikling, lederkurser og andre former for udvikling af chef- og personalegruppen i private og offentlige virksomheder. Virksomheden er stiftet i 2001 af Jan Jessen, som har en baggrund som personale- og uddannelseschef i Falcks Redningskorps, Hydro Texaco og DSB. Herfra har Jan Jessen indhentet omfattende erfaring i de mekanismer, der fremmer – eller bremser – vellykkede arbejdsprocesser.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om medarbejderudvikling. Du kan skrive til os via e-mail eller ringe på 70 23 77 78.
Training Gallery ApS | CVR: 28 27 91 40 | Skrænten 5, 5800 Nyborg  | Tlf.: 70 23 77 78 | info@traininggallery.dk