Training Gallery tilbyder minimering af sygefravær ved hjælp af gennemprøvede metoder

Et højt sygefravær er et sikkert tegn på, at der er problemer i en virksomhed. Heldigvis er det et problem, som ved hjælp af en målrettet indsats kan afhjælpes effektivt. Training Gallery tilbyder minimering af sygefravær ved hjælp af en række tiltag og redskaber, som er afprøvet i både private og offentlige virksomheder.

De seneste år har der været en del fokus på at gennemføre omsorgssamtaler og indkalde til møder i forbindelse med gentaget sygefravær. Formålet er selvfølgelig at opnå en minimering af sygefraværet. Men disse samtaler og møder tager tid fra andre opgaver, og koster dermed i sidste ende virksomheden penge udover det tab, den i forvejen oplever som følge af sygefraværet.

Training Gallary har udviklet en metode til minimering af sygefravær, som er baseret på den seneste forskning indenfor området. Faktisk er vores koncept så effektivt, at vi tilbyder det ud fra devisen ’no cure- no pay. Det betyder, at vi ikke kræver betaling for vores tiltag i forhold til minimering af sygefravær, hvis de ikke har den effekt, kunden er blevet stillet i udsigt.

Vores koncept for minimering af sygefravær er udviklet gennem flere års målrettet arbejde og fokus på øget trivsel i en række private og offentlige virksomheder. Arbejdet har medført, at vi nu kan tilbyde vores program til minimering af sygefravær til en bredere kreds af virksomheder.

Hvis du vil vide mere om minimering af sygefravær, eller blot vil have en uforpligtende samtale om, hvordan Training Gallery kan bistå din virksomhed, kan du kontakte os på 70 23 77 78 eller pr. e-mail info@traininggallery.dk.

Training Gallery har mere end 10 års ekspertise i at rådgive private og offentlige virksomheder i, hvordan de udvikler og optimerer deres potentiale. Vi gennemfører lederkurser, medarbejderkurser, personlig udvikling og mange andre tiltag, som har en direkte effekt på din virksomheds resultat.

Stifter og direktør i Training Gallery, Jan Jessen, åbnede dørene for virksomheden i 2001. Jan Jessen har en baggrund som personale- og uddannelseschef i DSB, Falcks Redningskorps og Hydro Texaco. Her har Jan Jessen indsamlet erfaring og udviklet redskaber til virksomhedsudvikling, som han nu stiller til rådighed for en bredere kreds.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om Minimering af sygefravær, på mail eller ring til os på 70 23 77 78.

Training Gallery ApS | CVR: 28 27 91 40 | Skrænten 5, 5800 Nyborg  | Tlf.: 70 23 77 78 | info@traininggallery.dk