Få hjælp til rekruttering – Training Gallery finder den rette medarbejder

Når en virksomhed skal besætte en stilling, er det utroligt vigtigt at have de rette redskaber til rekruttering og udvælgelse. Undersøgelser har vist, at det koster mange hundrede tusinde kroner at indføre en ny medarbejder i selv en middelkrævende stilling. Alle disse penge er spildte, hvis virksomhedens metoder til rekruttering er utilstrækkelige, og man derfor ender med at ansætte den forkerte. Men udover tabet til oplæring kan den forkerte ansættelse være en katastrofe for virksomheden i form af mistede indtægter, utilfredshed blandt de øvrige medarbejdere og uro i organisationen. Derfor er rekruttering et af de områder, enhver virksomhed skal være meget opmærksom på.

Training Gallery tilbyder hjælp til rekruttering, så din virksomhed sikrer, at det er den rette kandidat, der får jobbet. Vi kan bistå under hele rekrutteringsprocessen – analyse af behovet for en ny medarbejder, udvælgelse, introduktion til arbejdspladsen og oplæring i jobbet.

For at sikre, at din virksomhed får den bedst mulige rekruttering, arbejder Training Gallery med en række værktøjer, der kvalitetssikrer alle led i udvælgelsen af en ny medarbejder. Derved sikrer vi, at din virksomhed undgår de faldgruber, der er i forbindelse med rekruttering, og forebygger dårlige oplevelser i forhold til rekruttering.

Hvis din virksomhed står overfor rekruttering af en leder, en specialist eller en anden form for medarbejder, kan du med fordel henvende dig til Training Gallery. Du kan kontakte os på 70 23 77 78 eller pr. e-mail info@traininggallery.dk.

Training Gallery er specialister i rekruttering, lederudvikling, stresshåndtering og mange andre områder med fokus på at optimere private og offentlige virksomheder. Training Gallery blev stiftet i 2001 af direktør Jan Jessen, som har en baggrund som personale- og uddannelseschef i DSB, Falcks Redningskorps og Hydro Texaco. Her opbyggede Jan Jessen en lang række kompetencer indenfor virksomhedsudvikling, ligesom han udviklede flere unikke redskaber, som han i dag stiller til rådighed for en bredere kreds.

Training Gallery ApS | CVR: 28 27 91 40 | Skrænten 5, 5800 Nyborg  | Tlf.: 70 23 77 78 | info@traininggallery.dk